Jennifer ja kaverit odottavat uusia aitauksia Tuulispäähän

Jennifer ja kaverit odottavat uusia aitauksia Tuulispäähän

Jennifer-lehmä on yksi Eläinsuojelukeskus Tuulispään asukkaista. Jennifer ystävineen palasi laitumelta lokakuun alussa. Uusi laidunmaa saatiin hankittua tukijoiden avustuksella viimevuotisen laidunkeräyksen myötä.

Halusimme tarjota nykyisille eläimille lisää tilaa ja vastaanottaa muutamia uusia eläimiä. Lisätilan myötä meillä on myös enemmän mahdollisuuksia ottaa vastaan kiireellisesti kotia tarvitsevia eläimiä ja etsiä niille uusia koteja. Näin pystymme auttamaan useampaa eläinyksilöä”, Tuulispään puheenjohtaja Piia Anttonen kertoo.

Sateisen syksyn takia Tuulispään naudat ovat nautiskelleet sisällä pihatossa hengailusta, mutta Jenniferillä ja muilla asukeilla on koko ajan vapaus valita, viettävätkö he aikaansa ulkona vai sisällä – toisin kuin monilla muilla Suomen lehmillä.

Animalian Lahja eläimille -verkkokaupan aineettomien hyväntekeväisyyslahjojen valikoimaan kuuluu myös Tuulispää-lahjoja. Niillä tuet sekä Animalian vaikuttamistyötä maatalouden tuotantoeläinten puolesta että Eläinsuojelukeskus Tuulispään toimintaa ja siellä asuvia eläinyksilöitä. Lahjat tunnistat erillisestä Tuulispää-logosta.

Aineettomista Tuulispää-lahjoista saatava keräysosuus menee kokonaan uusiin aitauksiin, Tuulispäästä kerrotaan. Possujen eli Siirin, Saaran, Oskun, Sulon, Lillin ja Papun aitausta ollaan uudistamassa tulevia asetuksia vastaaviksi: kaksoisaidat vaaditaan vuoden 2018 alusta kaikille ulkoileville kesysioille afrikkalaisen sikaruton ehkäisemiseksi. Tupla-aidasta saadaan kuitenkin irti tuplahyöty, sillä sen ansiosta ketut Otto ja Unelma saavat lisää tilaa. Samalla linnut pääsevät omalle puistoalueelleen. Aika ihana joululahja!

Anna tänä jouluna lahja Jenniferille ja muille Tuulispään eläimille!

Tuulispää on vuonna 2012 perustettu maatila- ja tuotantoeläinten turvakoti, joka pyrkii auttamaan eläinyksilöitä ja antamaan niille turvallisen ja mielekkään loppuelämän. Auttakaamme Tuulispäätä myös tänä talvena saamaan kaivatut aidat kuntoon!

Anna aineeton lahja eläimille osoitteessa lahjaelaimille.fi: autat eläimiä ja ilahdutat eläinten ystävää! Tuulispää-lahjojen lisäksi voit valita, annatko lahjan esimerkiksi tuotantoeläimille tai työhön turkiseläinten hyväksi.

Saat hyvää tekeville lahjoille halutessasi kauniin kortin. Digitaalinen korttivaihtoehto ehtii perille aivan viime hetkelläkin.

Kiitos, että välität!