Hyvät teot keskiöön – lahjoituslauantai muistuttaa pienten eleiden merkityksestä

Hyvät teot keskiöön – lahjoituslauantai muistuttaa pienten eleiden merkityksestä

Mikä on mielestäsi merkittävin yhteiskunnallinen muutos, joka on tapahtunut viimeisen viiden vuoden aikana? Miten se tapahtui? Ketkä sen saivat aikaan?

Todennäköisesti kuvittelit jotain, johon liittyy monien ihmisten yhteisiä ponnistuksia. Joukkovoima on suurten muutosten katalyytti. Jokainen suuri liike koostuu kuitenkin yksilöistä, joista kukin on tahollaan tehnyt itsenäisen päätöksen edistää tärkeäksi katsomaansa asiaa.

Tuleva lauantai 25. marraskuuta on Suomen kaikkien aikojen toinen lahjoituslauantai. Kansalaisjärjestöjen yhteinen päivä muistuttaa pienten eleiden merkityksestä ja siitä, kuinka vaivatonta hyvän tekeminen jokapäiväisessä arjessa lopulta on.

Animalia on mukana lahjoituslauantaissa ja kannustaa myös tukijoitaan ottamaan osaa päivään. Tukijat muodostavat Animalian toiminnan selkärangan: rahoituksestamme yli 81% koostuu yksityishenkilöiden tuesta, mikä mahdollistaa toiminnan jatkuvuuden ja riippumattomuuden ja antaa myös valtuutuksen työllemme.

Sama pätee myös Animalian aktiivisiin vapaaehtoisiin. Se, että yksityishenkilöt lahjoittavat eläinjärjestölle aikaansa ja työpanoksia, mahdollistaa esimerkiksi monenkirjavat katutempaukset, messutapahtumat sekä koko Suomen laajuisen toiminnan eri kaupunkien omissa alueosastoissa.

Tukijoiden ja vapaaehtoisten avulla olemme tänä vuonna esimerkiksi julkaisseet Uusi eläinlaki -kirjan ja jakaneet sen istuville kansanedustajille, pyörittäneet omaa pakopeliämme Suomen kesässä ja kertoneet sen avulla tuotantoeläinten oloista sekä kampanjoineet turkittoman tulevaisuuden puolesta Anti Animalia -kampanjan myötä.

Osallistu #lahjoituslauantaihinMuista tuotantoeläimiä lahjoituslauantaina!

Tänä syksynä Animalia on kampanjoinut etenkin turkiseläinten ja maatalouden eläinten puolesta. Tässä muutama vaihtoehtoinen tapa auttaa meitä jatkamaan työtämme:

  • Lahjoita 10 euroa tuotantoeläinten hyväksi helposti tekstiviestillä: tekstaa ANIMALIA10 numeroon 16155.
  • Anna aineeton Tarhaton tulevaisuus -lahja: ilahduta läheistä esimerkiksi jouluna, samalla tuet Animalian työtä turkiseläinten hyväksi.
  • Liity tukijaksi. Säännöllinen tuki mahdollistaa pitkäjänteisen, suunnitelmallisen ja riippumattoman työn eläinten hyväksi.
  • Anna aikaasi ja tule vapaaehtoiseksi. Vapaaehtoisena pääset tekemään käytännön työtä eläinten yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi.

Kaikenlainen apu on arvokasta. Mikä on sinun tapasi toimia eläinten puolesta?
Osallistu lahjoituslauantaihin ja kerro sosiaalisessa mediassa omin sanoin, miten ja miksi tuet toimintaa eläinten hyväksi. Liitä mukaan hashtagit #lahjoituslauantai ja #animaliary jakaessasi viestisi. Näin voit innostaa myös ystäväsi ja tuttavasi mukaan tukemaan toimintaa.

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa. Lämmin kiitos, että juuri sinä olet mukana.