Chicco liittyy Fur Free Retailer -ohjelmaan

Chicco liittyy Fur Free Retailer -ohjelmaan

Lastentarvikkeisiin ja -vaatteisiin erikoistunut Chicco on luopunut turkisten käytöstä tuotteissaan jo jokin aika sitten, mutta on nyt vahvistanut linjaustaan sitoutumalla virallisesti Fur Free Alliancen Fur Free Retailer –ohjelmaan. Suomessa ohjelman ja turkittomien liikkeiden listan ylläpidosta vastaa Animalia.

Chicco on liiketoiminnan alusta saakka kiinnittänyt huomioita käyttämiinsä vaatemateriaaleihin. Yritys valmistaa tuotteita 0–8-vuotiaille lapsille.

Fur Free Alliancen italialainen jäsenjärjestö LAV on käynyt Chiccon kanssa neuvotteluja, joiden johdosta Chicco päätti sitoutua Fur Free Retailer -ohjelmaan. Sitoumus tukee yrityksen periaatteita ja linjauksia liittyen sen vastuuseen eläinten hyvinvoinnista ja suojelusta.

”Toivotamme Chiccon lämpimästi tervetulleeksi Fur Free Retailer -ohjelmaan. Chiccon kaltaisten yritysten tuen avulla turkittomuudesta tulee uusi toimintapa koko muotialalle”, sanoo Fur Free Alliancen johtaja Joh Vinding.

”Liittymällä ohjelmaan haluamme vahvistaa omaa sitoutumistamme turkittomuuteen. Toivomme myös, että se edistää yhä lisääntyvää ajattelua, joka ottaa huomioon eläinten edun ja hyvinvoinnin, sanoo Chiccon muodin ja jälleenmyynnin johtaja M. Orseniga.

Fur Free Alliance on kansainvälinen turkistenvastainen yhteenliittymä, jonka jäsen Animalia on. Fur Free Allianceen kuuluu 40 eläinjärjestöä yli 30 maassa. Yhteenliittymä pitää yllä turkittomien liikkeiden ohjelmaa (Fur Free Retailer, FFR). Suomessa turkittomien liikkeiden listaa ylläpitää Animalia. Listalla on jo yli 900 turkitonta yritystä, muun muassa Chanel, Gucci, Hugo Boss ja Burberry, Armani, H&M ja Zara.

Fur Free Alliancen tavoitteena on lopettaa eläinten hyväksikäyttö ja tappaminen niiden turkkien vuoksi.

 

 

Näin voit auttaa turkiseläimiä:

  • Ryhdy Animalian kuukausilahjoittajaksi. Säännöllinen tuki mahdollistaa, että voimme työskennellä pitkäjänteisesti eläinten hyväksi. Jo 7 euroa kuukaudessa auttaa!
  • Tee 20 € kertalahjoitus helposti tekstiviestillä: Lähetä viesti ANIMALIA20 numeroon 16155. Tekstiviestilahjoitus veloitetaan puhelinlaskultasi.
  • Shoppaile vain turkittomasti. Katso turkittomuuteen sitoutuneet yritykset Animalian sivulta.