Animalia osallistuu eläinten turvakoti Saparomäen rakentamiseen

Animalia osallistuu eläinten turvakoti Saparomäen rakentamiseen

Porvooseen on rakentumassa uusi turvakoti entisille tuotantoeläimille. Eläinten turvakoti Saparomäki tulee tarjoamaan turvallisen ja onnellisen loppuelämän kodin useille eläimille, jotka muuten tapettaisiin. Saparomäki tulee tekemään myös tiedotus- ja koulutustyötä sekä järjestämään eläinoikeustapahtumia.

Saparomäki rakentuu pääosin talkoovoimin. Tilalle rakennetaan eläinsuoja, joka täyttää tulevien eläinasukkaiden tarpeet mahdollisimman hyvin. Koska yhdistyksen toiminta on vasta alkuvaiheessa, päätti Animalia tukea eläinsuojan rakentamista 20 000 eurolla.

Eläinsuojan lisäksi Saparomäen käytössä tulee olemaan kahvilarakennus, jossa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia. Toiminnan käynnistyttyä Saparomäki on avoin eläinten oikeuksista kiinnostuneille vierailijoille.

Saparomäen takana on Eläinten turvakoti Saparomäki ry -niminen yhdistys, jonka puheenjohtaja on pitkänlinjan eläinoikeustoimija Eveliina Lundqvist. Lundqvist tulee asumaan tilalla ja vastaamaan eläinten hoitamisesta ja turvakodin arjen pyörittämisestä.

Animalia kannustaa myös kaikkia muita osallistumaan Saparomäen rakentumiseen: voit auttaa eläimiä osallistumalla joukkorahoitukseen, joka on parhaillaan käynnissä. Lue lisää ja osallistu! Voit seurata Saparomäkeä myös Facebookissa.