Aineettomilla lahjoilla apua Tuulispäähän – Animalian kautta tukea yli 6 500 euroa

Aineettomilla lahjoilla apua Tuulispäähän – Animalian kautta tukea yli 6 500 euroa

Jos eläimellä ei ole paikkaa minne mennä, Eläinsuojelukeskus Tuulispäästä voi löytyä apu. Pääosin vapaaehtoisvoimin ylläpidettävässä turvakodissa asustaa yli 60 eläintä. Eläinyksilöiden taustat ovat moninaiset, mutta nyt jokainen niistä saa elää mielekästä elämää omana itsenään. 

Pitkä soratie, jota reunustavat pellot ja metsäkaistaleet molemmin puolin. Lähin bussipysäkkikin on kilometrien päässä. Maatalon piha-alueella odottaa kuitenkin värikäs vastaanottokomitea: pihapiirin sorsat tarkastelevat tulijoita etäämmältä, ja pihaton monet nelijalkaiset asukkaat astelevat uteliaina tervehtimään vieraita kenties rapsutusten toivossa.

Somerolla sijaitseva Eläinsuojelukeskus Tuulispää tarjoaa kodin sellaisille eläimille, joille ei ole muuta paikkaa ja jotka muuten päätyisivät teuraaksi. Siellä asuvat esimerkiksi turkistarhoilta karkuteille lähteneet siniketut Otto ja Unelma, lauma lampaita sekä nauta Jennifer, joka on myös Animalian kummilehmä.

Animalian toimintaperiaatteisiin kuuluu myös pienempien eläinoikeustoimijoiden avustaminen. Eläinsuojelukeskus Tuulispään kanssa olemme pitäneet yhtä jo vuosia. Valtaosa Animalian Tuulispäälle suuntaamista avustuksista muodostuu Lahja eläimille -kaupan Tuulispää-lahjoista saatavista varoista. Aineettomien Tuulispää -lahjojen tuotto jaetaan vuosittain puoliksi Animalian ja Tuulispään kesken. Viime vuoden aikana Animalia keräsi aineettomilla lahjoilla tukea Tuulispäälle yhteensä yli 6 500 euroa. Kiitos tästä kuuluu jokaiselle aineettomia Tuulispää-lahjoja antaneille.

”Kerätyt varat laitamme säästöön lisämaan ostoa varten. Sille on suuri tarve; lisätila mahdollistaa useamman eläinyksilön auttamisen. Kiitos niin paljon!” kiittelee eläinsuojelukeskuksen perustaja Piia Anttonen.

Mitä seuraavaksi?
Voit auttaa Tuulispäätä antamalla ystävänpäivänä esimerkiksi Otto ja Unelma -kettukaverusten mukaan nimetyn aineettoman lahjan tai tutustumalla suoraan Tuulispään omiin lahjoitusvaihtoehtoihin. Lämmin kiitos!